Over ons

Het chairs team

Nina

Nina is eigenaresse en drijvende kracht achter Chairs Hairdesign: al vanaf 2004 een begrip in Arnhem. En het succes van Chairs Hairdesign is niet voor niets een feit; pas als mensen als prins of prinses de deur uitlopen is Nina tevreden. En dat geldt zonder uitzondering voor iedere klant. Een goed kapsel levert volgens Nina een bijdrage aan je zelfverzekerdheid. Daarom kun je bij Chairs Hairdesign niet alleen voor het perfecte kapsel terecht, maar ook als je even je haar net wat mooier in model geföhnd wil hebben; bijvoorbeeld voor een belangrijke presentatie of als je glamorous voor de dag wil komen op een feest.

Nina

Shermaine

Een appje van een klant die nog even laat weten ‘ik ben zo blij met hoe mijn haar zit!’ en dan kan de dag van Shermaine echt niet meer stuk. Hoewel de natural look helemaal Shermaine is, adviseert ze haar klanten echt wat bij die persoon past. En dan is het het leukste als iemand de deur uitloopt met een kapsel dat nog mooier is dan hij of zij van tevoren had bedacht. ‘Ik neem nooit klakkeloos over wat klanten in een boekje aanwijzen. Ik kijk en luister echt naar jou. Naar de kapper gaan is tenslotte ook een fijne verwennerij, waarbij jij in het middelpunt van de aandacht staat.’

Shermaine

Sophie

Sophie is in 2014 begonnen als stagiair bij Chairs Hairdesign en is  in de loop der jaren uitgegroeid tot een top kapster die dit team versterkt. Een klant nog even mooi in model fohnen voor het weekend is een van haar vele specialiteiten. Make-up en haar hebben veel met elkaar te maken, zo is Sophie ook visagist. Deze twee vaardigheden combineert ze dan ook vaak in het werkveld. Op deze manier creeert ze de perfecte coupe, kleur en stijl bij elke klant. 

Sophie