Over ons

Het Chairs team

Nina

Nina is eigenaresse en drijvende kracht achter Chairs Hairdesign: al vanaf 2004 een begrip in Arnhem. En het succes van Chairs Hairdesign is niet voor niets een feit; 14 jaar sta ik hier elke dag met veel plezier. ik geef mensen graag persoonlijke aandacht en kijk naar het totaalbeeld en heb na 14 jaar ervaring de expertise om te zien wat er mogelijk is met jou haar en wat bij je past. Knippen kleuren en föhnen is wel echt onze specialiteit

"When you do what you love and love what you do it’s not work. It’s a passion!"

Nina

Shermaine

Zet haarkwaliteit boven alles, Na veel trainingen en ervaring kan ik wel zeggen dat ik expert ben geworden op gebied van mooi en goed verzorgd haar, en dus kan ik je goed adviseren in welke prodcuten bij je past. Een appje van een klant die nog even laat weten ‘ik ben zo blij met hoe mijn haar zit!’ en mijn dag kan echt niet meer stuk. Hoewel de natural look helemaal Shermaine is, adviseert ze haar klanten echt wat bij die persoon past. En dan is het het leukste als iemand de deur uitloopt met een kapsel dat nog mooier is dan hij of zij van tevoren had bedacht. ‘Ik neem nooit klakkeloos over wat klanten in een boekje aanwijzen. Ik kijk en luister echt naar jou. Naar de kapper gaan is tenslotte ook een fijne verwennerij,

“Bad Hairday? No worries I have a lot of inspiration!”

Shermaine

Sophie

Na mijn studie make-up & hairdesign wilde ik me verder specialiseren in het kappersvak, door zo gezond mogelijk haar te creeren, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. daarom besloot ik de complete hairstylist te volgen aan de B-academy. oneindige mogelijkheden creeren en het gevoel wanneer een look is geworden zoals je hoopte, keer op keer de uitdaging aangaan en vooral veel trainen em verder ontwikkelen. dat is wat ‘haar ‘ voor mij betekend.

“The only way to make and create good work is when you love what you do"

Sophie

Tika
Na een jaar stage bij chairs en veel training  werk ik nu als fulltime kapster.
'Onze positivo en dat merk je in alles’. Houdt van haar werk en vindt geen uitdaging te gek, ben op de werkvloer een rustig en relaxed waardoor klanten zich ook ontspannen voelen. Opsteken en lang haar is een van haar specialiteiten.
 
“Do what makes your soul shine"

Tika

Amber

Perfectionist met als specialiteit ; kleuren föhnen en mannen knippen, gedreven hairstylisten met enorme passie voor haar knippen kleuren stylen, het geen wat ze het liefste doet is nieuwe dingen leren ,en streeft altijd naar het beste resultaat voor jou.

“Start the day with a smile and finish it with champagne”

Amber